BSA Netten voor efficiënt werken


Een slim ontwerp om efficiënt te blijven werken!

Augustinus en innovatie gaan hand in hand. Daarom presenteren wij u graag onze nieuwste creatie: BSA-netten. Dé oplossing als het gaat om werken in kleine ruimtes of ruimtes met een kleine ingang. BSA-netten voldoen aan de wetgeving en aan de ARBO tilnorm. Ook is het mogelijk om met dubbelnet te wapenen, bieden ze uitkomst als er geen kraan op de bouwplaats aanwezig is, het traditionele nettenprogramma met PS-netten te groot en te zwaar is óf als u simpelweg gebruikersgemak zoekt. Augustinus kent de werkvloer als geen ander, stelt daarom de juiste vragen en zoekt naar een oplossing. Die oplossing hebben we opnieuw voor u gevonden!

  • Een BSA-net voldoet aan de ARBO tilnorm
  • De afmeting geeft gebruikersgemak
  • De laslengte geeft besparing op de hoeveelheid wapening
  • De netten zijn direct uit voorraad leverbaar

BSA Netten

Door het aangepaste formaat van het BSA-net wordt die ene kleine ruimte ineens wel toegankelijk en kunnen dus zelfs de meest moeilijk bereikbare plaatsen van wapening worden voorzien. Een betonvloer met zware netten of met volgelaste netten dichtleggen is vanaf nu verleden tijd! En dat op de meest voordelige manier!

Meer informatie over BSA netten?

Download de brochure van Augustinus B.V. of bij vragen over de toepassing van deze netten helpen wij u graag verder! Stuur uw vraag naar [email protected] of bel met 0344-745150.

Download de brochure voor meer informatie