IJzersterk fundament onder elk bouwproject


Flexibel in betonwapening

Snelle & directe levering van betonwapening

Augustinus Prefabwapeningsstaal B.V. is een begrip in de markt als het gaat om de snelheid en flexibiliteit in het leveren van wapeningsstaal. Door grote voorraden van netten, staven, rollen en supporters in combinatie met een 24-uurs ploegendienst bent u verzekerd van een snelle en flexibele levering, op elke locatie in Nederland en Vlaanderen (B). Uw bestelling wordt, zodra deze gereed is, direct met een vrachtauto naar de plaats van bestemming gereden. Doordat het logistiek in eigen beheer is, is het mogelijk elke dag overal in Nederland te leveren. Dit zorgt voor een snelle levertijd en grote flexibiliteit.


Betonwapening

Compleet assortiment

Augustinus levert alles rondom betonproducten, waardoor wij in staat zijn om een complete pakket samen te stellen en te leveren. Zo kan er op verzoek een maatwerkpakket worden samengesteld bestaande uit prefabwapening, handelsstandaarden, losse wapening, dekkingsmaterialen en aanverwante producten. Hierdoor kunnen onze klanten uitzonderlijk efficiënt werken. Wij nemen immers het transport van materialen naar de bouwplaats compleet voor onze rekening.

Betonwapening Augustinus
Betonwapeningen
Betonwapening vrachtwagens

Extra service is standaard

Op basis van een tekening verzorgt Augustinus Prefabwapeningsstaal binnen een kort tijdsbestek de werkvoorbereiding van het wapeningsstaal. U verzorgt een correcte tekening en wij dragen zorg voor de buigstaat, productie en een just-in-time levering. Precies op maat, overeenkomstig de projectspecificaties en volgens afspraak geleverd, op elk gewenste locatie en dat tegen marktconforme prijzen. Snelheid, flexibiliteit en service, daarin zijn wij uniek. Zelfs voor de kleinste projecten wordt maatwerk wapeningsstaal verzorgd.

Buigcentrale

In de voorbijgaande jaren is er geïnvesteerd in een moderne buigcentrale met daarin volautomatische nettenlas- en buigmachines. Hierdoor is Augustinus in staat om veiliger, efficiënter en duurzamer betonijzer te verwerken en geeft het voldoende capaciteit om de levertijden te garanderen. Deze machines zijn KOMO gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste standaarden. De machines kennen geen omsteltijd wat productie van kleinere series en maatwerk interessant maakt. Vanaf medio Augustus 2021 is de vierde nettenlasmachine in gebruik genomen, waarmee efficiënt, flexibel en met 5 werkdagen levertijd pasnetten en prefabwapeningsstaal gemaakt wordt.

Projecten Wapeningsstaal

Wij vertellen u graag meer over de
projecten die we voor onze klanten
uitvoeren.
Alle projecten

Downloads Wapeningsstaal

Download onze brochures en formulieren.