Wij zorgen voor beton op elke plaats


Snel uw beton op elke plaats in Nederland geleverd

Betonpompverhuur

Snel, flexibel, vakkundig en oplossingsgericht.  Deze kernwaarden zijn van toepassing op de Betonpompverhuur van Augustinus. Wij denken met u mee, plannen slim en zorgen voor maximale beschikbaarheid van ons moderne materieel. Waar in Nederland u onze betonpompen ook wilt inzetten, wij zijn flexibel en leveren snel en nauwkeurig.

Betonpomp afspraak maken

Flexibiliteit

Betonstorten op elke hoogte, diepte en afstand is de specialiteit van onze betonpompen. Door hun flexibele slangen overbruggen onze moderne hallenpompen in gebouwen gemakkelijk lange afstanden. Wilt u geen kruiwagen gebruiken? Bestel dan onze mixerpomp en stort efficiënt kleine hoeveelheden beton. Is de stortplaats makkelijk te bereiken? Dan komen we met onze betonmixers en storten we via de goot.

Image
Betonpomp
Betonpomp huren

Vakmanschap

Alle betonpompen en -mixers zijn uitgerust met GPS zodat we optimaal kunnen plannen. Dit werkt efficiënt voor Augustinus en we voorkomen hiermee onnodige kosten voor onze afnemers. Het storten van beton met een pomp borgt de veiligheid van uw personeel. Onze VCA-gecertificeerde machinisten bedienen de goed onderhouden betonpompen vakkundig. De combinatie van vakmanschap en hoogwaardig materieel zorgt ervoor dat uw project bij ons in goede handen is.

Betonverkoop

Augustinus levert betonmortel in een grote variatie van samenstellingen.  Heeft u snel beton nodig? Gaat u zelf beton storten? Binnen twee dagen leveren wij snel en vakkundig op het door u gewenste afleveradres.  Bij ons kunt u met een landelijke dekking zowel zakelijk als particulier bestellen.

Snel contact

Augustinus Betonpompverhuur

Augustinus Betonpompverhuur, een activiteit van Aannemersbedrijf Augustinus B.V.

0344 - 64 70 80
[email protected]

Snelheid
Flexibiliteit
Service
Maatwerk

Projecten Betonpompen

Wij vertellen u graag meer over de
projecten die we voor onze klanten
uitvoeren.
Alle projecten

Downloads
Betonpompen

Download onze brochures en formulieren.