IJzersterk fundament onder elk bouwproject


Over ons

Historie

In 1993 legde oprichter Teo Augustinus de basis voor de organisatie door het oprichten van Aannemersbedrijf T.W. Augustinus BV. De kernactiviteiten bestaan uit het vlechten van betonijzer, bekisten van funderingen en het leggen van bedrijfsvloeren. Het bedrijf groeide zodanig dat het aanleveren van de wapening niet meer onder het beheer van het aannemersbedrijf gehouden kon worden, waardoor met Niek Augustinus in 1998 opnieuw een BV werd opgericht: Augustinus Prefabwapeningsstaal B.V.. De verdere specialisatie in de betonbouw leidde in 1998 tot de oprichting van Augustinus Betonvloeren B.V., waarmee beter op de vraag naar monoliet afgewerkte bedrijfsvloeren ingespeeld kon worden. De groei in de daarop volgende jaren leidde er toe dat in 2008 voor de verhuur van betonpompen de merknaam Augustinus Betompompverhuur onder de vlag van het Aannemersbedrijf werd opgestart.

Heden

Door de jaren heen is Augustinus uitgegroeid tot een betrouwbare partner in betonbouw en wapeningsstaal in burgerlijke- en utiliteitsbouw. Een specialist in funderingen, kelders en bedrijfsvloeren die jaarlijks meer dan 200.000 m³ beton verpompt en circa 120.000 ton staal omzet. De naadloze samenwerking tussen de werkmaatschappijen resulteert in een krachtige organisatie waarin snel beslissingen kunnen worden genomen. In onze organisatie staat samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid altijd centraal. Wij zien ons als de specialist, waarbij veiligheid, duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan.

Visie

Door op de juiste tijd en slim te investeren in materieel én mensen, het leveren van kwaliteit in ons werk en het structureel nakomen van afspraken, geloven wij dat we kunnen en zullen blijven groeien. Dat past bij ons doel: “een betrouwbare partner zijn voor onze klanten.”.

teo en niek augustinus
Teo & Niek Augustinus

Waarom Augustinus?

Korte lijnen
Flexibel
Specialist
Innovatief

Contactpersonen

Maak kennis met de teamleden van Augustinus.
Alle contactpersonen
Naar alle downloads