IJzersterk fundament onder elk bouwproject


Over ons

Historie

Wij zijn dé specialist in funderingen, kelders en bedrijfsvloeren. Jaarlijks verpompen we meer dan 200.000 m³ beton en zetten we circa 150.000 ton staal om. De naadloze samenwerking tussen de werkmaatschappijen resulteert in een krachtige organisatie waarin snel beslissingen kunnen worden genomen. In onze organisatie staat samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid altijd centraal.

Augustinus B.V. is een betrouwbare partner in de betonbouw en wapeningsstaal in burgerlijke- en utiliteitsbouw. Augustinus B.V. bestaat uit vier werkmaatschappijen: 

Hiermee bedienen wij een grote klantenkring van ruim 500 vaste klanten, werken wij dagelijks aan een dertigtal klussen en leveren we wapening op zo’n honderd projecten per dag. 

Visie

Door slim te investeren in materieel én mensen, het leveren van kwaliteit in ons werk en het structureel nakomen van afspraken, geloven wij dat we kunnen en zullen blijven groeien. Dat past bij ons belangrijkste doel: “een betrouwbare partner zijn voor onze klanten.”

Historie

In 1993 legde oprichter Teo Augustinus de basis voor de organisatie door het oprichten van Aannemersbedrijf T.W. Augustinus B.V. De kernactiviteiten bestonden destijds uit het vlechten van betonijzer, bekisten van funderingen en het leggen van bedrijfsvloeren. Het bedrijf groeide zodanig hard dat het aanleveren van de wapening niet meer onder het beheer van het aannemersbedrijf gehouden kon worden en daarom werd met Niek Augustinus in 1998 opnieuw een B.V. opgericht: Augustinus Prefabwapeningsstaal B.V.. De verdere specialisatie in de betonbouw leidde in 1998 tot de oprichting van Augustinus Betonvloeren B.V., waarmee beter op de vraag naar monoliet afgewerkte bedrijfsvloeren ingespeeld kon worden. De groei in de daarop volgende jaren leidde ertoe dat in 2008 voor de verhuur van betonpompen de merknaam Augustinus Betompompverhuur B.V. onder de vlag van het Aannemersbedrijf werd opgestart.
teo en niek augustinus
Teo & Niek Augustinus

Waarom Augustinus?

Korte lijnen
Flexibel
Specialist
Innovatief

Contactpersonen

Maak kennis met de teamleden van Augustinus.
Alle contactpersonen
Naar alle downloads

Bedrijfsfilm

Ontdek alles over onze oplossingen en unieke service in onze bedrijfsfilm.