IJzersterk fundament onder elk bouwproject


Augustinus Aannemersbedrijf B.V.

Specialist in Betonbouw

Op zoek naar dé specialist op het gebied van betonbouw? Reken op Augustinus Aannemersbedrijf B.V. voor complete verzorging van de betonbouw van kelders, funderingen en betonvloeren. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u nodig hebt voor uw project en helpen we u bij het maken van de juiste keuzes. Ons totaalaanbod maakt ons uniek en zorgt ervoor dat u profiteert van optimale afstemming in het altijd dynamische bouwproces. We komen met oplossingen waar u misschien zelf nog niet aan had gedacht en zetten uw project snel en vakkundig neer. Dat staat als een huis! 
Image

Bouw ook op Augustinus

 • totaaloplossing 
 • maatwerk
 • grote speler in burgerlijke- en utiliteitsbouw
 • persoonlijk advies
 • duurzaam

  Augustinus Aannemersbedrijf B.V. is uniek in Nederland, door snelle levering en flexibiliteit. Met gemiddeld tweehonderd werknemers en ruim 200 vaste klanten, werken wij iedere dag aan een dertigtal klussen. Zo zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler in burgerlijke- en utiliteitsbouw. Maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel en iedere klant telt. We onderscheiden ons met onze persoonlijke aanpak en advies op maat. 

  Duurzaamheid vinden we belangrijk. We werken steeds meer energieneutraal, door het investeren in groene energie en een zoveel mogelijk elektrisch machinepark. We zetten in op circulair bouwen en gebruiken waar mogelijk herbruikbare materialen. 

  Onze diensten

  Kelders 
  Het maken van kelders is één van onze specialisaties. Door onze hoge kwaliteit kunnen wij de waterdichtheid voor een langere termijn garanderen. Wij bouwen kelders met ons eigen bekistingssysteem, op uw bouwplaats. Elke gewenste afmeting en toepassing is mogelijk. Een kelder voor uw bedrijfspand of woonhuis? Een parkeerkelder? Of een mestkelder? Het kan allemaal. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

  Fundering 
  Geen bouwproject zonder goede fundering. En omdat wij beschikken over alle benodigde materialen en expertise, kunnen wij dat snel, efficiënt en goed. We denken graag met u mee over hoe deze zo efficiënt mogelijk gerealiseerd kan worden. 

  Betonvloeren 
  De ene betonvloer is de andere niet. Een goede betonvloer wordt specifiek afgestemd op het beoogde gebruik. Zo bent u verzekerd van een perfect en duurzaam resultaat. Dat is waar de know-how van Augustinus Aannemersbedrijf B.V. goed van pas komt. Advies nodig? Neem contact met ons op!

  Gaan we samen aan de slag?

  Zullen we eens kennis maken? We verrassen u graag met onze innovatieve oplossingen. Door ons totaalaanbod kunnen we u van A tot Z bedienen in het betonbouwproces. Wij staan garant voor een perfect resultaat!
  Contact

  Image
  Image
  Image
  Snel contact

  Aannemersbedrijf Augustinus B.V.

  0344 - 64 70 80
  [email protected]

  Snelheid
  Flexibiliteit
  Service
  Maatwerk

  Projecten Betonbouw

  Met trots laten we u onze gerealiseerde
  projecten zien.
  Staat uw project hier straks ook tussen?
  Alle projecten

  Downloads
  Betonbouw

  Download onze brochures en formulieren.