Storten en afwerken van binnen- en buitenvloeren


Augustinus Betonvloeren B.V.

Specialist in compleet storten en afwerken van betonvloeren

Niemand zit te wachten op een betonvloer die al na korte tijd scheurt of afbrokkelt. Betonvloeren vragen om specifieke expertise, zodat ze jarenlang zonder problemen gebruikt kunnen worden. Augustinus Betonvloeren B.V. is al ruim 20 jaar expert in het leveren, storten en afwerken van betonvloeren in bedrijfsruimten en weet daardoor precies welke oplossing het beste bij uw project past. En kent u ons eigen Deltaprofiel al? Een innovatief, gegolfd dilatatieprofiel dat schade aan uw betonvloer ook op lange termijn voorkomt.
Betonvloer

Bouw ook op Augustinus

 • totaaloplossing 
 • maatwerk
 • innovatief Deltaprofiel dat schade aan uw betonvloer voorkomt
 • persoonlijk advies
 • duurzaam  

  Augustinus Betonvloeren B.V. onderscheidt zich met zijn persoonlijke aanpak, snelle levering en flexibiliteit. Elke dag werken wij aan zo’n dertig klussen voor onze ruim 500 vaste klanten! Zo zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler in burgerlijke- en utiliteitsbouw. 

  Duurzaamheid vinden we belangrijk; daarom zetten we in op circulair bouwen en werken we steeds meer energieneutraal door het investeren in zonnepanelen en een zoveel mogelijk elektrisch machinepark. 

  Betonvloer
  Betonvloer
  Betonvloer

  De diensten van Augustinus Betonvloeren B.V.

  Monoliet afgewerkte vloer 

  Bij een monolietvloer wordt het oppervlak direct glad afgewerkt, zonder afwerklaag of dekvloer. 

  Vloeistofdichte vloer 

  Vloeistofdichte vloeren zijn verplicht voor bedrijfsruimtes waar gewerkt wordt met milieubelastende vloeistoffen. Bijvoorbeeld bij tankstations, wasplaatsen, chemische fabrieken en agrarische industrie. Augustinus B.V. biedt een vakkundige oplossing, inclusief een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV) - voorheen PBV certificaat. 

  Ruwstort betonvloer 

  Een ruwstort betonvloer wordt niet machinaal behandeld en is een goede oplossing voor het verplicht gebruik van werkvloeren. Ruwstort betonvloeren kunnen ook worden gebruikt voor stallen en buitenterreinen. 

  Exclusief bij Augustinus Betonvloeren B.V.: het DELTA profiel

  Voorkom scheuren en afbrokkeling van de betonvloer in uw bedrijfshal of werkplaats, door gebruik te maken van ons unieke, in huis ontwikkelde, Deltaprofiel. Ondanks zorgvuldig afstellen en afwerken blijven traditionele dilatatieprofielen vaak een kwetsbaar punt. Het Deltaprofiel is een innovatieve oplossing voor dit probleem. 

  Het werkt zo: het gegolfde Deltaprofiel zorgt, door zijn unieke vorm, voor een trillingsvrije overgang tussen verschillende vloerdelen. Door de golven is er permanent contact tussen de vloer en de wielen van de heftrucks. Die rijden er geruisloos en zonder schokken overheen. Dit voorkomt schade aan de vloer en uw transportmiddelen. Dat werkt fijner!

  Het Deltaprofiel wordt toegepast in onze eigen werken, maar is ook als los product te bestellen en leverbaar voor andere bedrijven. Lees er meer over in onze brochure.  Gaan we samen aan de slag?

  We vertellen u graag wat we voor uw project kunnen betekenen. Doordat wij een totaalleverancier zijn met een grote capaciteit, kunnen we snel schakelen en zorgen we altijd voor de beste oplossing voor uw project.
  Contact
  Snel contact

  Augustinus Betonvloeren B.V.

  0344 - 64 70 88
  [email protected]

  Snelheid
  Flexibiliteit
  Service
  Maatwerk

  Projecten Betonvloeren

  Met trots laten we u onze gerealiseerde
  projecten zien.
  Staat uw project hier straks ook tussen?
  Alle projecten

  Downloads
  Betonvloeren

  Download onze brochures en formulieren.