Storten en afwerken van binnen- en buitenvloeren


De juiste vloer voor elk gebouw

Monoliet afgewerkte vloeren

Elke betonvloer vraagt om een specifieke benadering. De samenstelling van het beton, de wapening en de afwerking verschillen per situatie. Augustinus Betonvloeren heeft al meer dan 20 jaar een ruime ervaring in het leveren, storten en afwerken van betonvloeren voor bedrijfsmatige ruimten. Wij zijn gespecialiseerd in monoliet afgewerkte bedrijfsvloeren. Dit type vloer bestaat uit een betonvloer waarvan het oppervlak, direct aansluitend aan het storten, in één arbeidsgang glad wordt afgewerkt door mechanisch afspanen.

Betonvloer

Vloeistofdichte betonvloer

Bij het bouwen van bijvoorbeeld een tankstation, wasplaats, chemische fabriek of agrarische industrie worden er wettelijk eisen gesteld rondom de vloer. Bij bodembedreigende activiteiten is het wettelijk verplicht de bodem te beschermen tegen milieubelastende vloeistoffen. Daar is een vloeistofdichte betonvloer een passende oplossing om de schadelijk stoffen op te vangen en tegen te houden. Het aanleggen van een vloeistofdichte betonvloer is één van de specialiteiten van Augustinus Betonvloeren. Wij bieden een vakkundige oplossing inclusief een PBV Certificaat op vloeistofdichte betonvloeren.

Betonvloer
Betonvloer
Betonvloer

Ruwstort betonvloer

Naast het afwerken van bedrijfsvloeren verzorgt Augustinus Betonvloeren het ruw storten van vloeren. Een passende oplossing voor het verplicht gebruik van werkvloeren. Ook verzorgen wij ruwstortvloeren voor in stallen en de buitenterreinen.

Deltaprofiel

Betonvloeren in bedrijfshallen en werkplaatsen hebben door trillingen van heftrucks, reachtrucks en pompwagens veel te verduren. Ondanks zorgvuldig stellen en afwerken van de dilatatieprofielen blijft de vloer ter plaatse van de voegovergangen een kwetsbaar punt. Scheuren en afbrokkeling kunnen  het gevolg zijn. Augustinus heeft een innovatieve oplossing voor dit probleem. Het Deltaprofiel is een nieuw gegolfd dilatatieprofiel. Dit innovatieve Deltaprofiel voorkomt op lange termijn schade aan uw betonvloeren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het Deltaprofiel? Neem dan contact op met Stephan Hendriksen.

Projecten Betonvloeren

Wij vertellen u graag meer over de
projecten die we voor onze klanten
uitvoeren.
Alle projecten

Downloads
Betonvloeren

Download onze brochures en formulieren.