Betonvloeren

Storten en afwerken van binnen- en buitenvloeren

Augustinus / Expertise / Betonvloeren

De juiste vloer voor elk gebouw

Elke betonvloer vraagt om een specifieke benadering. De samenstelling van het beton, de wapening en de afwerking verschillen per situatie. Augustinus heeft een ruime ervaring in het leveren, storten en afwerken van betonvloeren voor bedrijfsmatige ruimten.

Monoliet afgewerkte vloeren

Augustinus is met name gespecialiseerd in monoliet afgewerkte vloeren. Dit type vloer bestaat uit een betonvloer waarvan het oppervlak, direct aansluitend aan het storten, in één arbeidsgang glad wordt afgewerkt door mechanisch afspanen (vlinderen)

Andere mogelijkheden zijn:

  • Vloeistofdichte vloeren storten met VVV certificaat
  • Ruw storten van werkvloeren

Innovatieve Deltaprofiel voorkomt schade aan betonvloeren

Betonvloeren in bedrijfshallen en werkplaatsen hebben door trillingen van heftrucks, reachtrucks en pompwagens veel te verduren. Ondanks zorgvuldig stellen en afwerken blijven de dilatatieprofielen een kwetsbaar punt. Scheuren en afbrokkeling bij voegovergangen zijn het gevolg. Augustinus heeft een innovatieve oplossing voor dit probleem. Het Deltaprofiel is een nieuw gegolfd dilatatieprofiel. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het Deltaprofiel? Neem dan contact op met Stephan Hendriksen.

Wilt u meer weten over onze betonvloeren?

Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u een prijs voor een betonvloer? Neem dan direct contact met op met Stephan Hendriksen of laat uw gegevens achter op het contactformulier, dan bellen wij u.

Augustinus Betonvloeren B.V.
Bonegraafseweg 4b
4051 CH Ochten
T 0344-647088
F 0344-647085
E [email protected]
K.v.K. Tiel 64715493
BTW nr.: NL8557.95.864.B.01

Stephan Hendriksen

Verkoop & Planning Monoliet Vloeren

T 0344-647088

Downloads Vloeren
Back to Top