IJzersterk fundament onder elk bouwproject


Een sterke basis voor elk bouwproject

Specialist in Betonbouw

Bij Augustinus vindt u diverse werkzaamheden onder één dak. Hierdoor zijn wij in staat een totaaloplossing te bieden, met maatwerk en een just-in-time levering.

Door onze jarenlange ervaring en expertise kunt u elk (beton)werk met een gerust hart aan ons overlaten. Met dagelijks een dertig-tal klussen, waarin gemiddeld tweehonderd werknemers werkzaam zijn en ruim 200 vaste klanten, is Augustinus Aannemersbedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler in de burgerlijke- en utiliteitsbouw.

Image

Specialisatie: kelders

Door de jaren heen heeft Augustinus Aannemersbedrijf veel ervaring opgedaan met het maken van kelders. Bij het bouwen van kelders is kwaliteit belangrijk om de waterdichtheid van een kelder voor een langere termijn te kunnen garanderen.

De kelders worden met ons eigen bekistingssysteem van Paschal op de bouwplaats gebouwd. Elke gewenste afmeting en toepassing is mogelijk, hierbij kunt u denken aan een mestkelder, een kelder voor een bedrijfspand of woonhuis. Kortom Augustinus is het juiste adres voor de perfecte kelder.

Werkzaamheden

Augustinus Aannemersbedrijf is de specialist voor allerhande betonbouw, zoals funderingen, bedrijfsvloeren, woonhuiskelders, keldervloeren, kelderwanden, laaddocks, parkeerkelders en het afstorten van verdiepingsvloeren.

Voor het maken van betonbouw gebruiken wij ons eigen bekistingssysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om snel en eenvoudig alle formaten betonbouw te realiseren voor zowel de woning- als voor utiliteitsbouw. Van fundaties ten behoeve van grote massieve machine, tot kleine funderingen of kelders voor woonhuizen.

Betonbouw is een erg dynamisch proces. Het is onderhevig aan vele weersinvloeden en de daarbij horende beperkingen. Daarom is een goede afstemming in de keten erg belangrijk. Augustinus heeft diverse expertises in eigen huis, waardoor de afstemming wordt geoptimaliseerd.

Image
Image
Image

Projecten Betonbouw

Wij vertellen u graag meer over de
projecten die we voor onze klanten
uitvoeren.
Alle projecten

Downloads
Betonbouw

Download onze brochures en formulieren.