Wapening

Prefab betonwapening

Augustinus / Expertise / Wapening

Flexibel in betonwapening

Augustinus levert (prefab)betonwapening en gaat daar heel ver in. Wij kennen namelijk geen beperkingen in betonijzer wanneer het gaat om staven, rollen of matten. Alle combinaties en hoeveelheden zijn mogelijk.

Wist u dat Augustinus ook beschikt over een grote productiecapaciteit

Snelle & directe levering van betonwapening

Uw bestelling wordt, zodra deze gereed is, direct met een vrachtauto naar de plaats van bestemming gereden. Wij rijden liever tien kleine vrachten dan dat we wachten tot de wagen tot de rand gevuld is. Dit zorgt standaard voor een snelle levertijd en grote flexibiliteit.

Complete pakketten

Omdat Augustinus alles rondom betonproducten levert, zijn wij in staat om complete pakketten te leveren. Zo kunnen wij op verzoek een maatwerkpakket leveren bestaande uit prefabwapening, handelsstandaarden, losse wapening, dekkingsmaterialen en aanverwante producten. Precies op het moment dat u dit nodig heeft. Hierdoor kunnen onze klanten uitzonderlijk efficiënt werken. Wij nemen immers het transport van materialen naar de bouwplaats compleet voor onze rekening.

Extra service is standaard

Wij kunnen op basis van een tekening binnen no-time een buigstaat maken en deze in zijn geheel op de bouw uitleveren, tegen marktconforme prijzen. Heeft u als wapeningscentrale te maken met overcapaciteit? Dan kunt ons terrein als opslag gebruiken.

Nieuwe las buigmachine

Onlangs hebben wij geïnvesteerd in een nieuwe volautomatische las en buigmachine. Hierdoor zijn wij in staat om veiliger en efficiënter te werken met betonijzer en de capaciteit te vergroten. Deze machine is ook KOMO gecertificeerd. Vanaf medio oktober 2015 is er een nettenlasmachine in gebruik genomen , waarmee we efficiënt, flexibel en met 3 werkdagen levertijd pasnetten kunnen maken.

Wilt u meer weten over onze (prefab)betonwapening?

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van betonwapening? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op met Jan Keuken op of laat uw gegevens achter op ons contactformulier, dan bellen wij u.

Bekijk ook onze brochures over Wapening:

Downloads Wapening

logo-200-augustinus-prefabwapeningsstaal
Augustinus Wapening is een activiteit van Augustinus Prefabwapeningsstaal B.V.

Augustinus Prefabwapeningsstaal B.V.
Bonegraafseweg 4b
4051 CH Ochten
T 0344-745150
F 0344-647086
E [email protected]
K.v.K. Tiel 11033071
BTW nr.: NL8094.14.971.B.01

Jan Keuken

Verkoop Wapening

T 0344-745151

Downloads Wapening
Back to Top