[box style=”1″][googlefont font=”Sanchez” size=”24px”]Augustinus is een aannemersbedrijf in burgerlijke- en utiliteitsbouw, en is gespecialiseerd in het vlechten van betonijzer, betonbekistingen, bedrijfsvloeren en betonpompverhuur.[/googlefont][/box] [three_fourth]

Historie

In 1993 legde oprichter Teo Augustinus de basis voor de organisatie door het oprichten van Aannemersbedrijf T.W. Augustinus BV. De kernactiviteiten bestaan uit het vlechten van betonijzer, bekisten van funderingen en het leggen van bedrijfsvloeren. Doordat het bedrijf zodanig gegroeid was dat het aanleveren van de wapening niet meer onder het beheer van het aannemersbedrijf gehouden kon worden, werd er samen met dhr. N.W.C. Augustinus in 1998 opnieuw een BV opgericht: Augustinus Prefabwapeningsstaal.

Nu

teo en niek augustinusMet dagelijks vijftien tot twintig klussen waarin gemiddeld honderd werknemers per dag werkzaam zijn en ruim 200 vaste klanten, is Augustinus uitgegroeid tot een belangrijke speler in de burgerlijke- en utiliteitsbouw. De naadloze samenwerking tussen de werkmaatschappijen heeft ons gebouwd tot een krachtige organisatie waarin snel beslissingen kunnen worden genomen en waar samenwerking, kwaliteit en en klantgerichtheid altijd centraal staan.

Toekomst

“Door op tijd en slim te investeren in materieel én mensen, het leveren van kwaliteit in ons werk en het structureel nakomen van afspraken, geloven wij dat we kunnen en zullen blijven groeien. Dat past bij ons doel:  een betrouwbare partner zijn voor onze klanten.”

Teo & Niek Augustinus[/three_fourth][one_fourth_last] [separator headline=”h4″ title=”Waarom Augustinus?”][list][list_item icon=”ok”] Vaste contactpersonen[/list_item][list_item icon=”ok”] Korte lijnen[/list_item][list_item icon=”ok”] Flexibel[/list_item][list_item icon=”ok”] Maatwerk altijd mogelijk[/list_item] [/list]


[separator headline=”h4″ title=”Contactpersonen”] Maak kennis met de teamleden van Augustinus.
Alle contactpersonen Naar alle downloads [/one_fourth_last]